top of page

Özel okullar, Türkiye'de eğitimin önemli bir ayağını oluştururlar. Eğitimin daha nitelikli hale gelmesindeki en büyük katkılarını bu sektör temsilcileri yapmışlardır. Eğitimin daha bilimsel, daha teknolojik, daha çevreci, daha hayatın içinden hale getirilmesinde emek sahipleridir. Eğitim konusu her toplumun ileriye gitmesinde vazgeçilmez bir unsurdur. Toplumlar ve ülkeler eğitimli ve farkındalığı yüksek insanlar yetiştirebildiği ölçüde refah düzeyine geçiş yaparlar. Bizler de bu konunun çalışma ve azmimizle orantılı olduğunu biliyoruz. Ülkemizdeki eğitim süreçlerinde bakanlığımızın iş yükünü paylaşıyoruz. Bunu eğitime önem veren kesimler ve velilerle yapıyoruz.

Ülke ekonomisine katkı sağlayan özel öğretim kurumları, markalar haline gelerek katma değer üretmekte, istihdam sağlamakta, eğitimin niteliğini artırmaktadır.

Benzeri başlıklar ile sıralanabilir.

Özel okul kültürü ile büyümüş nesillere güvenimiz tamdır. Bu ülkeye kattıkları değerler ile daima mamnuniyet duyacağız.

Camiamızın bu yolda daha da güçlenerek başarılar elde etmesini ve ülke eğitimine katkı sağlamasını keyifle takip ediyoruz.

MEB-LOGO.jpg